Ga met de muis over de foto's voor meer informatie.

Barb'licious by Janneke

Barb'licious gaat over dat popje, maar ook weer niet. Zij is het model, en wordt in combinatie met andere foto's en beelden als geheel bewerkt tot een (kunst)werk. Ieder werk met een eigen verhaal. Graag in het groot, omdat "je er steeds weer wat nieuws in ontdekt". En afhankelijk van de gebruikte materialen, met telkens andere resultaten.

Barb'licious doeken komen "live" absoluut het best tot hun recht. Maar zijn ook verrassend op onverwachte ondergronden. Vandaar dat er gewerkt wordt aan Barb'licious (fiets)tassen, kussens en sieraden. En daar blijft het niet bij...
Na vooral veel exposities is het daarom nu tijd voor een website! Veel plezier met Barb'licious online en voor reacties, vragen en bestellingen: zie contact!

By Janneke: gepassioneerd fotografe, reislustig, nieuwsgierig, veel bezig met beeld en vormgeving, mode en interieur, en creatief op allerlei vlak. Graag actief op Pinterest. Opgeleid aan o.a. de Fotoacademie, Fotovakschool en Academie Artemis.


Follow, share & like

Wil je mijn laatste doeken en creaties, en al wat mij inspireert als eerste bekijken? Volg me dan via de sociale media!Follow Me on Pinterest

What's happening

Contact

Wil je meer weten of reageren? Mail me of stuur een bericht via Facebook.

Barb'licious "Live"

Bekijk mijn creaties ook in de praktijk: